mandag 31. mars 2008

En award, og endelig en ny LO herfra

En dag her jeg hadde en riktig så "svart" dag, hadde jeg hyggelig samtale med BeritR på msn. Hun lysnet min dag betraktelig da hun ga meg denne ærefulle awarden!Kriteriene for awardsen er som følger: "Awarded parties must nominate five people who have not received the award. The blogs that receive the award must serve some purpose. Awarded parties must post the award banner on their site. The banner must remain linked to the above linked site."

5 mennesker (om du har fått den før så se på det som en enda større ære), og som gir meg mye, enten det er scrappevennskap eller inspirasjon:

Scrappelise - for ditt vennlige, positive vesen, livserfaring og scrappevennskap, og dine nydelige og inspirerende layouter!

Tea- for dine vakre bilder, flotte layouter og masse "hverdags"inspirasjon å hente i bloggen din.

Tovetyll - for dine glade kreativitet, og din inspirerende blogg. En scrapper jeg beundrer masse. Du er deg selv!

Old Memories- for alle våre msn-samtaler som etterhvert har utviklet seg til vennskap som gir meg mye! Og dine utrolig detaljrike og kreative layouter som det ligger masse arbeid bak.

Kirsten - for din kreativitet som inspirerer masse og dine flotte kurs som jeg har stor glede av. For at vi har en slags felles plattform via besteforeldrene våre, hi hi! Gleder meg til fortsettelsen!

___________________________________________________


Nå kan jeg endelig si at jeg har scrappet! Et bidrag til DT`s temakonkurranse på Scrapbookexpress.
Temaet var VÅR, og grønt og blomster, hvorav minst en hjemmelaget.
Har tegnet og klippet ut en blomst. Var litt primitive redskaper på hytta i påsken, så da ble den slik.
Bildet er fra fjorårets 17. mai, mine to glade barn er veldig klare for 17.mai feiring. SØnnen hadde allerede vært oppe og gått i speidertoget grytidlig den morgenen. Her står de klare til å gå det lokale toget.

Så har jeg endelig fått brukt opp enda et av mine vakre Basic Grey-Periphery-papirer. Bloggen min er ganske grønnblå om dagen ser jeg. På tide å få inn litt andre farger heretter, hi hi.

8 kommentarer:

Tea sa...

Oooo... Denne var nyyydelig!! :) Fint med fuglen og blomstene foran bildet!! Tusen takk for award også - det setter jeg kjempestor pris på!! :) Ha en strålende tirsdag!

Bendichte sa...

Du lager kjenpeflotte layouter! Og jeg er sikker på at du får dreis på alcoholinken snart også! Og for en ære....å bli tildelt en slik flott formålspris! Tusen takk! Har du begynt å pakke...iik Ha en flott arbeidsuke!

Moia sa...

Hei på deg, fin Lo av flotte barn. Jeg gleder meg masse til lørdag også, blir koselig å treffes igjen. Klemz fra Moia

Moia sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Koselige LO'er du har laget.
Gleder meg til å si hei til deg på lørdag!
Hilsen Maria:-)

Beate sa...

Flott layout. Og de arkene periphery er jo bare lekker da, tror jeg må kjøpe inn noen av de igjen jeg. :)

Scrappelise sa...

Lekker LO, jeg synes det er vanskelig å scrappe 17 mai bilder pga de kraftige fargene. Men du har igjen laget en nydelig LO med 17 mai tema.
p.s. takk for awarden og pene ord! Får tenke litt på hvem som bør få den.

Kirsten sa...

Tusen, tusen takk, Gøril for prisen jeg fikk av deg! *goklem* Det varmer veldig!!

Gurimalla, så herlig LO du har laget! Får skikkelig vårstemning av denne!

Nå er det ikke lenge igjen! Gleder meg veldig! Har ikke begynt å pakke enda, men det er også helt normalt... Det skjer som regel helt i siste liten. Skal prøve å ikke ta med så altfor mye denne gangen.... (lettere sagt enn gjort...)

Ses snart!
Klem